Berat Kandili

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Akbaş, Berat gecesinin insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Akbaş, Berat gecesinin insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattığını bildirdi.

Akbaş, Berat kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, 4 Temmuz Çarşamba'yı perşembeye bağlayan gecede, ramazanın habercisi, kurtuluş, af ve arınma gecesi olan Berat kandilinin yaşanacağını belirtti.

Kandillerin kırılan kalpleri onarma, kin ve intikam duygularını aşma günü olduğunu belirten Akbaş, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen ve aynı zamanda mübarek ramazan ayının müjdecisi olan Berat gecesine kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Berat gecesi, insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. AK Parti İl Gençlik Kolları adına başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat kandilini kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını diliyorum."

Muhabir: Erdinç Aksoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz