Berber Ve Kuaförler Odası Seçimleri

 Berber ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ali Mansuroğlu, bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmak, Antakya'yı Türkiye standartlarına çıkarmak için çalışacaklarını belirtti.

Berber ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ali Mansuroğlu, bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmak, Antakya'yı Türkiye standartlarına çıkarmak için çalışacaklarını belirtti. Mansuroğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı açıklamada, 22 Ocak'ta yapılacak olan berber ve kuaförler odası seçimlerinde başkanlığa talip olduğunu söyledi. Berber ve kuaförlük mesleğinin esnaflıktan ziyade bir sanatçı ruhu olduğunu ifade eden Mansuroğlu, şöyle devam etti: "Bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmak, Antakya'yı Türkiye standartlarına çıkarmak için çalışacağız. Biz seçimi kazandığımız takdirde arkadaşlımızın ufkunu açacak, onların hayal gücünü geliştirecek akademik ortamlarda eleman yetiştirme ve ustaların eksikliklerini giderme adına akademi açacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: