Berberde Uyuşturucu Ticaretine 2 Gözaltı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da berber dükkanını kullanarak uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen işyeri sahibi 30 yaşındaki Coşkun T. ile 19

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da berber dükkanını kullanarak uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen işyeri sahibi 30 yaşındaki Coşkun T. ile 19 yaşındaki Oktay S. polis tarafından gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmasında Oktay S.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Şüpheli, bir kişiye bonzai sattıktan sonra İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki Coşkun T.'ye ait berbere girdi. Bir süre sonra berber dükkanından çıkan şüpheli kendisini takip eden sivil ekipler tarafından durdurulup üst araması yapıldı. Yapılan üst aramasında yaklaşık 5 gram satışa hazır bonzai ele geçti. Bunun üzerine berbere baskın yapan polis, 16 gram bonzai, 17 adet ecstacy hap, uyuşturucu içmekte kullanılan düzenek ve uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen bin 420 lira para ele geçirdi, iki şüpheliyi gözaltına aldı.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlelemleri tamamlanan şüpheliler, bugün 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: