Berbere, Uyuşturucu Ticaretinden 15 Yıl Hapis

KAYSERİ, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın son duruşmasında A.S. ve avukatı hazır bulundu. Polis kontrollerinde üzerinde 8 gram metamfetamin ve

KAYSERİ, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın son duruşmasında A.S. ve avukatı hazır bulundu. Polis kontrollerinde üzerinde 8 gram metamfetamin ve esrar ile yakalanan ancak ticaretini yapmadığını savunan tutuklu sanık A.S., mahkemede şunları söyledi:
"Bu işle uğraşan arkadaşlar ile gezdiğim için hep cezalar aldım. Boş yere sabıkalarım oldu. İçmeye tövbe ettim. O işe bulaşan tüm arkadaşlardan uzak durdum. Daha sonra yeniden içmeye başladım ve bu iş başıma geldi. İçiciyim, ticaretini yapmadım."
3 tanığın dinlendiği davada mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanığın ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçlarını işlediğini sabit görerek, 15 yıl hapis cezası verdi.
Cezanın ardından elleri jandarma tarafından kelepçelenen sanık, mahkeme başkanına küfür ederek, mahkeme salonunun sanıkların getirildiği kapısını tekmeleyerek kırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: