Berberler Ve Kuaförler Odası Yöneticileri Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan...

Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan ile yönetim kurulu üyeleri; Seyit Taşpınar ve Özcan Karaca Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sivil toplum örgütleri ile etkin bir işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, bu sayede esnaf ve sanatkarların sorunlarını yetkili organlar kanalıyla değerlendirerek çözümler geliştirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan'da, odaya kayıtlı üyelerin daha ahenkli bir çalışma içerisinde olunması amacıyla bir süre önce Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından Necdet Ersan Parkı içerisinde yapımı tamamlanan yeni hizmet binasında hizmet etmeye başlayacaklarını belirterek, yapılan yardımdan dolayı Belediye Başkanı Ünver'e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: