Berberler Ve Kuaförlerin Bayram Öncesi Gece Mesaisi Başladı

Van’da berberler ve kuaförler yaklaşan Ramazan bayramı öncesi bayram mesaisine başlıyor.Bayram öncesi müşterilerinin sayısının artığını...

Van’da berberler ve kuaförler yaklaşan Ramazan bayramı öncesi bayram mesaisine başlıyor.

Bayram öncesi müşterilerinin sayısının artığını belirten berberler ve kuaförleri, gece geç saatlere kadar çalışacaklarını ifade ettiler. Bayrama sayılı günler kala vatandaşların şimdiden saç ve sakal tıraşı olmaya geldiklerini belirten berberler ve kuaförler; “Her bayramdan bir ya da iki hafta önce işlerimiz canlanıyor. Ama bayrama bir iki gün kala sabahlıyoruz” dediler.

Bayram öncesinde normalde yaptıkları tıraşın 4-5 katı tıraş yaptıklarını belirten berberler ve kuaförler, ”Bayramda fazlaca yoruluyoruz, ama kazancımızda fazla olunca yorulduğumuza değiyor” şeklinde konuştular.

Reklam
Reklam

İşlerinin en iyi olduğu zamanın bayram öncesi olduğunu belirten berberler ve kuaförler, bayramdan sonra ise işlerinde ciddi oranda düşüşün yaşandığını kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz