Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç Adaylığını Açıkladı

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde tekrar partisinden aday olduğunu açıkladı....

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde tekrar partisinden aday olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Gönenç, "On beş yıldır üyesi olduğum, beş yıl belediye meclis üyesi dört yılı aşkın süre de belediye başkanı olarak onurla görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi, 10 Haziran 2013 tarihinde yayımladığı genelge ile 2014 yerel seçim adaylıklarına ilişkin başvuru sürecini 8 Temmuz tarihi itibariyle başlatmıştır.
28 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerden bu yana Bergama Belediye Başkanı olarak görev yapmaktayım.Genç yaşımda bana bu onurlu görevin yolunu açan örgütümüze, parti yönetimimize; umutları ve inançlarıyla beni bu göreve taşıyan tüm hemşehrilerime çok şey borçluyum. Görev yaptığım süre boyunca belediye meclis üyelerimizle birlikte; halktan yana, kamu yararını esas alan, üretken, çalışkan ve hesap verebilir bir anlayış içinde Bergama için çalışma gayreti içinde olduk. Sözünü verdiğimiz bir çok projeyi yaşama geçirdik, kısıtlı olanaklara karşın bize güvenenleri mahcup etmemek için Bergama için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz.Yaklaşık sekiz ay sonra yeniden seçime gideceğiz, yeniden belediye başkanı yeniden belediye meclis üyelerimizi seçeceğiz.Üstelik köy ve beldelerin de katılımı ile daha geniş bir alana hizmet etme yükümlülüğü olan bir belediyemiz olacak. Yeni dönemde, geride bıraktığımız yıllar içinde edinilen deneyim, yaşama geçirilen örnek projeler, halkçı belediyecilik anlayışı ve Bergama için çalışma kararlılığı ile yeniden görev alma çabası içinde olacağım. Adaylık başvurumu 11 Temmuz tarihi itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi Bergama İlçe Başkanlığı'na iletmiş bulunmaktayım." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: