Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç Kahvaltı Buluşmalarına Devam Ediyor

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç mahalle sakinleriyle sabah kahvaltılarında buluşmaya devam ediyor. Başkan Göneç,...

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç mahalle sakinleriyle sabah kahvaltılarında buluşmaya devam ediyor. Başkan Göneç, kısa bir süre önce meclis kararıyla Şehit Yıldırım Akbulut’un isminin verildiği, Fatih Mahallesi Mezarlıkbaşı Cami yanındaki parkta vatandaşlarla buluştu.

Pazar kahvaltısında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Gönenç, vatandaşlarla keyifli bir sabah kahvaltısı yaptı. Mahallelilerin büyük ilgi gösterdiği kahvaltıda bir araya gelen yönetim ile vatandaşlar güne keyifli bir kahvaltıyla başladı.Başkan Gönenç, kentte yürütülen faaliyetlerle ilgili Bergama halkının görüş ve düşüncelerini dinledi, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Kahvaltıların vatandaşlarla bir araya gelmek adına önemli olduğunu belirten Gönenç, “Güzel bir pazar gününde, değerli mahalle sakinleriyle kahvaltı ederek sorun ve düşünceleri karşılıklı paylaşma imkanımız oldu. Bergamalılarla bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladığımız kahvaltılarda vatandaşımızın derdini dinliyor, daha iyi hizmet verebilmek için yapabileceklerimizi tartışıyor, paylaşıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Buluşmaların tekrarlanacağını ifade eden Gönenç, vatandaşlarla yüz yüze görüşmenin, sorunları yerinde tespit etmede ve çözüm sunmada da faydalı olacağını söyledi.Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, keyifli sabah kahvaltısı için Başkan Gönenç’e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: