Bergama Itb Berlin Fuarı’nda Yerini Alıyor

UNESCO’nun Dünya Miras Listesi adayı Bergama, tanıtım atağına geçti. Yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen fuarlara katılan...

UNESCO’nun Dünya Miras Listesi adayı Bergama, tanıtım atağına geçti. Yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen fuarlara katılan Bergama Belediyesi kenti her yönüyle en güzel şekilde tanıtmaya devam ediyor.

Bergama, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Fuarı’nda görücüye çıkıyor. Türk ve dünya turizmi açısından büyük önem taşıyan fuar bu yıl kapılarını 47. kez ziyaretçilerine açacak. Bergama Belediyesi de 06-10 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuarda yer alarak, kentin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlerin daha geniş kitlelere tanıtılmasını ve kentin turizm pazarındaki payının arttırılmasını hedefliyor.

Reklam
Reklam

Binlerce katılımcının yer alacağı fuarda, UNESCO yolculuğunu geniş kitlelere anlatma fırsatı yakalayacak Bergama Belediyesi, broşür ve CD gibi çeşitli materyallerle fuara katılan binlerce ziyaretçiye ulaşacak.

Yaptığı yazılı açıklamada; Bergama’nın turizmde öne çıkan tarihi ve doğal güzelliklerini dünyaya sunmak için ITB’de yer alacaklarını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Daha önce katıldığımız çeşitli turizm fuarlarında da Bergama göz doldurdu, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.Şimdi de pek çok turizm profesyonelinin yanı sıra pek çok ülkenin, bölgenin tanıtımının yapıldığı fuarda; Bergama’nın dünya mirasına adaylık sürecini ziyaretçilere aktaracağız, yürüttüğümüz yoğun çalışmaları katılımcılarla paylaşacağız" diyerek ,tarihi ve kültürel değerleriyle öne çıkan Bergama’nın, turizmcilerin bir araya geldiği turizm fuarlarıyla tanıtılmasının oldukça önemli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: