Bergama SGK Heyeti Başkan Gönenç'i Ziyaret Etti

İzmir’in Bergama ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hülya Han ve beraberindeki heyet, 13-19 Mayıs Sosyal...

İzmir’in Bergama ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hülya Han ve beraberindeki heyet, 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i ziyaret etti. Başkan Gönenç, ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, SGK'nin son yıllarda en çok değişim ve gelişim yaşayan kurumların başında geldiğini söyledi.

Bergama Belediyesi ve SGK'nin girişimiyle yaklaşık üç yıl önce açılan hizmet binasında Bergama, Dikili ve Kınık ilçeleriyle köylerinde yaşayanlara hizmet verildiğini belirten Başkan Gönenç, vatandaşların SGK ile ilgili her türlü işlemini tek çatı altında yürütebildiğini ifade etti. Tarihi Arasta Çarşısı içindeki yerinde hizmet veren SGK Bergama Şubesi’nin, her geçen gün hizmet kalitesini arttırarak vatandaşları memnun ettiğini dile getiren Gönenç, İzmir’e gidip gelmekten kurtulan vatandaşların, işlerini kolayca tamamladığını ifade etti. Başkan Mehmet Gönenç, hizmet binasının Arasta Çarşısı’na da canlılık getirdiğinin de altını çizdi. Müdür Han ise haftayı çeşitli faaliyetlerle kutladıklarını söyleyerek, misafirperverliği için Gönenç’e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: