Bergama'da En Çok Kitap Okuyanlara Ödül Verildi

İZMİR (AA) - Bergama ilçesinde Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kaymakamlıkça düzenlenen kampanyaya katılarak yıl içinde en fazla kitap okuyanlar ödüllendirildi.

İZMİR - Bergama ilçesinde Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kaymakamlıkça düzenlenen kampanyaya katılarak yıl içinde en fazla kitap okuyanlar ödüllendirildi. Bergama Kaymakamlığı'nın düzenlediği kitap okuma kampanyasına katılarak en fazla kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Kaymakam Uğur Kolsuz, törende yaptığı konuşmada, gelişen teknolojiye karşın, kütüphanelerin önemini hiçbir zaman yitirmeyeceğini ifade ederek, kitap okumanın önemine işaret etti. Kitap okumayan bireylerden hayatı anlamalarını ve topluma faydalı olmalarını beklemenin gerçekçi olmadığını dile getiren Kolsuz, "Onun için bu konuda hepimizin önemli görevleri var. Fiziki mekanlardan başlayarak işin niteliğini de düşünerek tedbirler almak ve okuyan insanları da ödüllendirmek önemlidir" dedi. Törende daha sonra 1 yıllık süreçte Bergama Halk Kütüphanesi'nden 114 kitap alarak en fazla yararlandığı belirlenen emekli öğretmen Makbule Tamanbay ve 100 kitap alan makine mühendisi Onursal Atalan ile 95 kitap alan 5. sınıf öğrencisi Tuğçe Işık kitap ve altınla ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: