Bergama'dan Van'a Yardım Eli

İzmir’in Bergama ilçesindeki Özel Bakırçay Eğitim Kurumları'nın idareci, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri, Van’a...

İzmir’in Bergama ilçesindeki Özel Bakırçay Eğitim Kurumları'nın idareci, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri, Van’a giderek kardeş okullarını ziyaret etti. Heyeti, Edremit Hilmi Irak İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki öğrencilere palto, bot ve okuma kitabı götürdü.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Fevzi Uzan, “Türkiye'deki bir kısım sorunların bir bir ortadan kalkacağına inanıyorum. Buna herkesin mutlaka yapabileceği bir katkı vardır. Hiç tanımadığımız insanların kimsesi olabiliriz. Zor şartlar altında öğrenim gören öğrencilerimizi ziyarete geldiniz. İmkanları kısıtlı çocuklarımıza maddi ve manevi destek oldunuz. Yardımlaşma ve paylaşma, küçük yaşlarda verilmesi gereken değerlerdir. Bize ve öğrencilerimize bu değerleri tekrar hatırlatmış oldunuz. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi. Özel Bakırçay Eğitim Kurumları Müdürü Tahir Goral da kardeş okullarını ziyaret etmekten çok memnun olduklarını belirterek, “Bu ziyaretlerin dostluk ve kardeşliğe vesile olduğuna inanıyorum. Bu dostluğun daha da genişleyerek başka alanlarda da devam etmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bergama heyeti, daha sonra ihtiyaç sahibi bazı aileleri de ziyaret ederek, okul aile birliği tarafından hazırlanan hediye paketlerini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: