Bertizli minikler şov yaptı

Okul öncesi eğitimde kurulduğu günden bu yana çıtayı sürekli yükselten Bertiz Anaokulu'nun yılsonu gösterisinde şov yaptı.

Adana'da okul öncesi eğitimde kurulduğu günden bu yana çıtayı sürekli yükselten Bertiz Anaokulu'nun yılsonu gösterisinde, okulun küçük öğrencileri, anne ve babalarına şov yaptı. 3-6 yaş grubuna yönelik verdiği hizmette 23'üncü yılına giren Bertiz Anaokulu'nun 2012 Yıl Sonu Gösterisi, Atlıspor Tesisleri'nde yapıldı. Garden Party atmosferindeki organizasyonda, okulun küçük öğrencileri, önce, manejde at bindi. Atların üzerindeki hareketleri, gösterileri ve at üzerinde basket atmalarıyla alkış toplayan Bertizli küçükler, atlı gösteri sonrası şovlarını tören alanında da sürdürdü. Öğrenciler, özel kostümleriyle çıktıkları sahnede, en güzel danslarını alkışlar eşliğinde sergiledi.

Reklam
Reklam

KÜÇÜKLER ŞOVDA, BÜYÜKLER KAYITTA

Gecede, küçük öğrenciler kendilerine ayrılan pistte şovlarını yaparken, çocuklarının şovlarıyla büyük gurur duyan veliler de, bu anı, kameralar veya kameralı cep telefonları ile görüntüleme çabasına girdi. Bertiz Anaokulu Kurucusu Nermin Bertiz Biçer, geceye öğrencilerinin çok sıkı hazırlandığını ve başarılı bir gösteri sergilediklerini söyledi. Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan da, torununun okuduğu okulun gecesinde mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi, gelecek eğitim hayatlarında başarı diledi. Arıkan, "Sanıyorum bu çocuklarımız hayatlarının ilk diplomasını Bertiz'ddn mezun olmakla almış oluyorlar. Bundan sonra da, üniversiteye kadar okul hayatlarını bitirmelerini ve üniversite diplomalarını anne-babalarına getirmelerini diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: