Beş Kardeş 10. bölümde yeni kardeş sürprizi

Kanal D'nin renkli dizisi Beş Kardeş son bölümü sürpriz gelişmeleriyle ekrana geldi. Salı akşamlarının eğlencesi Beş Kardeş 10. bölümümde Başeğmez kardeşler, yıllar sonra bir ablaları olduğunu öğrenince, ortalık fena karıştı.

Kanal D ekranlarının keyifli dizilerinden Beş Kardeş son bölümünde yine bol kahkaha vardı. Her hafta Başeğmez kardeşlerin bir macerasını konu alan dizinin bu bölümünde Sait ve kardeşleri, eski mektuplardan kayıp ablanın izini sürdüler ve hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya kaldılar. Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak ve Fatih Artman'ın başrollerini paylaştığı Beş Kardeş 10. bölümüyle 14 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de ekrana geldi.

BEŞ KARDEŞ 10. BÖLÜM ÖZETİ

Beş Kardeş son bölümünde; Canan, Sait'in odasında tesadüfen bulduğu mektuplarla büyük bir sırrı açığa çıkardı. Sait, bu durumu tüm kardeşlerine söylemese de sonunda tüm kardeşler bir ablaları olduğunu öğrendi. Başeğmez Kardeşlerin hiç bilmedikleri bir ablaları vardı. Sait ve kardeşleri, eski mektuplardan kayıp ablanın izini sürdüler ve hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar Beş Kardeşler 10. bölümüne damga vuran bir diğer konu ise Sait'in Canan'ı istemeye gitmesi oldu.

BEŞ KARDEŞ FİNAL KARARI

Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Nihal Yalçın, Serdar Orçin, Merve Ateş, Ece Dizdar, Ayşen Gruda ve Köksal Engür'ün yer aldığı 13 bölümlük dizi Beş Kardeş'in bölümlerinin uzatılmamasına karar verildi. Bu nedenle Beş Kardeş dizisi 13. bölümüyle 4 Ağustos'ta son kez ekranlara gelecek.