Beş Kardeş 11. bölümde tüm kardeşlerden şok karar

Güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile dikkat çeken Beş Kardeş 11. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Renkli dizi Beş Kardeş yeni bölümünde Başeğmez Kardeşler hep birlikte evlenmeye karar veriyor.

Kanal D ekranlarının eğlenceli dizisi Beş Kardeş yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta Başeğmez kardeşlerin bir macerasını konu alan dizinin bu bölümündeBaşeğmez Kardeşler yine çılgınca bir karar verip, hep birlikte evlenme kararı alıyor. Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak ve Fatih Artman'ın başrollerini paylaştığı Beş Kardeş heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 22:30'da Kanal D'de ekrana gelecek.

BEŞ KARDEŞ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Beş Kardeş yeni bölümünde; Başeğmez Kardeşler kız arkadaşlarıyla ortak tarihte topluca evlenmeye karar verir. Fakat bu karar hepsinin sevgilileriyle kavga edip ayrılmasına neden olur. Sait kızları kıskandırmak için eve bir kadın çağırır. Bu kıskandırma oyunu, Sait'in başına büyük bir belanın sarmasına neden olacaktır. Beş Kardeş 11. bölümünde Nazım, "Halkın Öfkesi" adlı gazetesinde çalışmak üzere stajyer arayacak. Gazetecilik bölümünde okuyan Zeynep, Nazım'ın ilanına başvurduğu sırada Aziz ile tanışacak. Aziz'in aşık olduğu Zeynep'in hayatı hiç ummadığı bir şekilde değişecek. İzleyenleri yine kahkahaya boğacak olan bölümde; Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz sevdikleri kadınlara açılmak için kendilerine has yöntemlerle planlar yapacak.

BEŞ KARDEŞ FİNAL KARARI

Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Nihal Yalçın, Serdar Orçin, Merve Ateş, Ece Dizdar, Ayşen Gruda ve Köksal Engür'ün yer aldığı 13 bölümlük dizi Beş Kardeş'in bölümlerinin uzatılmamasına karar verildi. Bu nedenle Beş Kardeş dizisi 13. bölümüyle 4 Ağustos'ta son kez ekranlara gelecek.