Beş Kardeş 6. bölümüyle kaldığı yerden devam etti

Ekranlara kısa bir ara veren Beş Kardeş 6. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Dün akşam ekrana gelen Beş Kardeş son bölümünde Nazım kendi gazetesini kurmaya karar verdi.

Kısa süre önce ekranlara ara veren Beş Kardeş 6. bölümüyle eğlence devam etti. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisinin uzun süre sonra ekrana gelen bölümümde Melike'nin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Sait ve Kudret, Fahriye'nin evine gizlice girdi. Gazeteden ayrılan Nazım ise kendi gazetesini kurmaya karar verdi. Güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile hafızalara kazınan Beş Kardeş 6. bölümü yeni ve sürpriz gelişmeleriyle 16 Haziran akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

BEŞ KARDEŞ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Beş Kardeş son bölümünde Melike'nin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Sait ve Kudret, Fahriye'nin evine gizlice girmiş ve onun yatağında yakalanmıştı. Fahriye ikisini de polise şikayet eder. Sait, Nazım'ın da araya girmesiyle karakoldan çıkar fakat Melike'nin babasının kim olduğu düşüncesi içini kemirdi. Aziz oto galerinin başına geçmesinin bedelini ödemeye başladu. Oto galeri işi paravan çıkmıştı. Patronun zorlamasıyla tahsilat işlerine girdi. Aziz'in başı beladaydı, Orhan, Şevval ve Taşkın'ın açmaya çalıştığı restorana ortak olabilmek için Canan'dan yardım istedi. Parayı bulur fakat restoranda onları bir sürpriz beklemekteydi. Fahriye de para katarak ortak olmuştu. Canan rakibi ile istemeden ortak olmuştu.

Beş Kardeş 6. bölümünde Gazeteden ayrılan Nazım ise kendi gazetesini kurmaya karar verdi. "Halkın Öfkesi" adındaki gazetesi için bahçede kendine bir baraka inşa etmeye başladu. Evdeki bütün bu karmaşanın arasında Turgut imamlık için başka şehre tayinini istedi. Turgut kardeşlerini terk etmek üzereydi. Sait, kardeşlerinin arkasını toplamaktan Canan'la yeteri kadar ilgilenemedi. Bu durumu düzeltmeye çalışırken Melike yediklerinden zehirlenip hastaneye düştü. Hastanede Sait'i büyük bir sürpriz beklemekteydi. Melike'nin babası Sait miydi? Fahriye'nin planı neydi?