Beş Kubbeli Camisi'nden Başkan Karabağ'a Ziyaret

Alpaslan Mahallesi'nde bulunan Beş Kubbeli Cami müezzini Yasin Güngör, Dernek Başkanı Mustafa Ali Özdemir ve...

Alpaslan Mahallesi'nde bulunan Beş Kubbeli Cami müezzini Yasin Güngör, Dernek Başkanı Mustafa Ali Özdemir ve yardımcısı Arslan Çakmak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "Yaptığınız örnek çalışmalarla Bayraklı’nın ismini tüm Türkiye'ye duyurduğunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Bu çalışmalarınızın İzmir'in geneline, 30 ilçesine yayılması, modellenmesi lazım. Bu konu hakkında Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

KUTLU DOĞUM HAFTASI YAKLAŞIYOR

Kutlu Doğum Haftası'nın yaklaştığına dikkat çeken Müezzin Güngör, “Bu güzel haftada birtakım güzel etkinlikler düzenleyeceğiz. Din görevlilerimize çok iş düşüyor. Geleceğimizin teminatı gençlerimize sahip çıkmalıyız. Birçok hayırlı çalışmayı yürütmek nasip oldu. Yaptığımız faaliyetleri anlatmak üzere 2012 yılı içerisinde iki kez televizyon programlarına davet edildik. Oralarda bu çalışmalarımızı nasıl yürüttüğümüzü ve modellemek isteyenlere yardımcı olacağımızı belirttik. Bu anlamda birçok il ve ilçeden telefon ve mailler aldık. Projelerimizin detaylarını gönderdik. Her gün başka bir ilimizde veya ilçemizde faaliyetlerimizden birinin modellendiğini görmek bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

EV SAHİBİ BAYRAKLI

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin düzenlenmesi için yer talebinde bulunan heyeti, Başkan Karabağ geri çevirmedi. Karabağ, "Bayraklı Belediyesi olarak Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde 20 Nisan Cumartesi saat 21.00'de Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri'nde dünya birincisi hafızların ve İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu'nun katılacağı Kur'an-ı Kerim ziyafetine ev sahipliği yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: