Beş Ülkeden 15 Öğretmen Çan’da

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Yetişkin Eğitimine Değer Katma" projesi kapsamında İngiltere, Almanya, Avusturya,...

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Yetişkin Eğitimine Değer Katma" projesi kapsamında İngiltere, Almanya, Avusturya, Romanya ve Litvanya'dan 15 öğretmen ilçeye geldi.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen 15 konuk öğretmen çalışma ziyareti kapsamında Çan Öğretmenevi'ndeki toplantıda çeşitli sunumlar yaparken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, projenin etkili ve verimli geçeceğini ümit ettiğini söyledi. Projenin farklı ülkelerdeki karşılıklı ilişkiyi geliştirme anlamında önemli katkı sağlayacağını kaydeden Özkan, "Yeryüzünde yaşayan insan değerleriyle bir yer tutuyor. Sağlıklı ve herkes tarafından kabul edilebilir ortak değerlerimizin gelişmesi, beraberinde dünya barışına da önemli katkı sağlayacaktır. Değer anlamındaki bozulmalar aynı zamanda problem olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu açıdan değerler eğitimini esas alan bu toplantılar, karşılıklı olarak birbirimizin değer yargılarını öğrenmemiz adına da önemli katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, misafir öğretmenlere eşarp ve Çan ilçesini sembolize eden seramik çan armağan etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: