Besaş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyelerini Ağırladı

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Gönülleri, Besaş Ekmek Fabrikası’nı gezerek ekmek üretim süreci hakkında bilgi...

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Gönülleri, Besaş Ekmek Fabrikası’nı gezerek ekmek üretim süreci hakkında bilgi aldı.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu, gençlere Bursa’da faaliyet gösteren firmaları tanıtmaya devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan ve Bursa’nın en büyük Türkiye’nin ise üçüncü büyük ekmek üretim tesisi olan Bursa Ekmek Sanayi AŞ (BESAŞ), kapılarını Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerine açtı. Yıllık yaklaşık 100 milyon adet ekmek üretimiyle vatandaşı kaliteli, sağlıklı ve ekonomik gıdayla buluşturan BESAŞ’ı gezen Gençlik Meclisi üyeleri, yetkililerden ekmek üretim süreci hakkında bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, fabrikanın temel amacının Bursa halkının ekonomik ve sağlıklı ekmek tüketmesini sağlamak olduğunu belirterek, “Bursa Organize Sanayi Bölgesinde 13.500 metrekarelik alanda kurulu fabrikada toplam 6400 metrekarelik kapalı alanda 5 adet tünel tipi fırınla, el değmeden tam otomatik makinelerle ekmek üretilmektedir” dedi.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu Temsilcisi Aydan Sucuoğlu ise, “Sanayi teknik gezileri sayesinde Bursa’da yaşayan gençlerle işverenler arasında köprü olmaya çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz teknik geziler sonucunda oluşturulan iletişim ağı sayesinde genç arkadaşlarımız kendilerine staj ve iş imkanı bulabiliyor. Proje kapsamında düzenlediğimiz teknik gezilere devam edeceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: