Besaş’ta Gündem İş Sağlığı Ve Güvenliği

Bursalıları 30 yıldır sağlıklı ve ucuz ekmekle buluşturan BESAŞ, meslek hastalıkları ve iş kazalarını ortadan...

Bursalıları 30 yıldır sağlıklı ve ucuz ekmekle buluşturan BESAŞ, meslek hastalıkları ve iş kazalarını ortadan kaldırmak maksadıyla personeline iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimleri veriyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Türkiye’nin üçüncü ve Bursa’nın en büyük ekmek üretim tesisi olan BESAŞ, kaliteli ve geniş ürün yelpazesiyle hizmet çıtasını her geçen daha da artırırken, çalışanlara yönelik hizmet içi eğitimleri de sürdürüyor. Fabrikada karşılaşılabilecek sağlık ve güvenlik risklerinin ortadan kaldırılması maksadıyla düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği semineri BESAŞ eğitim salonunda yapıldı. İş Güvenliği Uzmanı Musa Yıkılmaz, fabrikada karşılaşılabilecek sağlık ve güvenlik riskleri, bu risklere karşı koruyucu ve önleyici tedbirlerin alınması, çalışanların kanuni hak ve sorumlulukları konusunda personeli bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Bu eğitim çalışmalarıyla personelin iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinçlendirilmesi ve sıfır iş kazası ile iş hayatını sürdürülebilmesi hedefleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: