Beşevler Mahallesi'nde Asfalt Çalışması

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki yolların iyileştirilmesi düzenlemeleri kapsamında asfaltlama çalışmalarının...

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki yolların iyileştirilmesi düzenlemeleri kapsamında asfaltlama çalışmalarının bir ayağını da Uzunçiftlik Beşevler Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Belirlenen program dahilinde bozuk satıhların iyileştirilmesi yönünde asfalt çalışması yapan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Uzunçiftlik bölgesinde de Beşevler Mahallesi’nde iki ana arter güzergaha asfalt serdi.

Belediye tarafından gerçekleşen asfaltlama çalışmasında ekipler D-100 yan yol Habaş mevkiinde 150 metrelik güzergahı ve Kemalpaşa Caddesi üzerinde de 560 metrelik güzergaha minder asfalt serdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz