Beşikdüzü-İskenderli-Tonya Karayolu Için Basın Açıklaması Yaptılar

Trabzon’un Tonya ilçesine bağlı İskenderli beldesinde yapımı yılan hikâyesine dönen ve bir türlü bitirilemeyen Beşikdüzü-İskenderli-Tonya...

Trabzon’un Tonya ilçesine bağlı İskenderli beldesinde yapımı yılan hikâyesine dönen ve bir türlü bitirilemeyen Beşikdüzü-İskenderli-Tonya Karayolu için Kumyatak Toplumsal Bilinçlenme ve Gelişme Derneği tarafından basın açıklaması yapıldı.

Kumyatak Toplumsal Bilinçlenme ve Gelişme Derneği adına konuşan Davut Tatlı, “2007 de doğan çocuklarımız okula başlamış, üniversiteye başlayan öğrencilerimiz mezun olmuş, askere giden delikanlılarımız terhis olmuş, evlenmiş yuva kurmuş ama yolumuz bir türlü bitmemiştir. 2007 yılında 350 bin kilometre olan toplam karayolu ağımız 2011 yılında 370 bin kilometre olmuş ama bizim 17 kilometrelik yolumuz hala bitirilmemiştir." dedi.

Reklam
Reklam

Davut Tatlı, "İlgili ve sorumlu tüm yetkililerin konunun takipçisi olmasını istiyoruz. Biz, Kumyatak Toplumsal Bilinçlendirme ve Gelişme Derneği olarak bu yolun yapımını takip etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: