Beşiktaş: 0 - Galatasaray: 2

İSTANBUL, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Felipe Melo ve 90+5. dakikada Burak Yılmaz kaydetti.

İSTANBUL, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Felipe Melo ve 90+5. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. 62. dakikada bir pozisyon sonrası yaşanan tartışmada Wesley Sneijder'in yüzüne eliyle müdahalede bulunan Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Galatasaray bu galibiyetle puanını 35'e yükseltirken, 8 averajla ligin ilk yarısını üçüncü sırada kapattı. Aynı puandaki Beşiktaş ise 10 averajla ikinci sırada kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: