Beşiktaş 8 eksikle çalıştı

Turkcell Süper Ligi'nde Konyaspor'u deplasmanda yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, yine Konyaspor ile bu kez Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına izin yapmadan başladı.

Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Mehmet Ekşi yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ve pas çalışmasının ardından, kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptı.

Konyaspor maçında forma giyen oyuncuların koşu yapmakla yetindiği antrenmana, sakatlıkları nedeniyle 8 futbolcu katılmadı.

Reklam
Reklam

Ali Güneş, Okan, İbrahim Toraman, Tümer, Tayfur, Gökhan, Ahmed Hassan ve Koray yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda yer almadı.

Ali Güneş, Okan ve Tümer, tesislerde tedavilerinin ardından, sahaya çıkarak bir süre fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan 5 futbolcunun Konya'daki Türkiye Kupası maçında forma giyemeyecekleri açıklandı.

Kulüp Doktoru Ayhan Optur, Konyaspor maçında Okan, İbrahim Toraman, Tümer, Tayfur ve Gökhan'ın forma giyemeyeceklerini açıkladı.

Optur, sakatlıkları süren milli futbolcular Okan ve İbrahim Toraman'ı, İspanya'nın Sevilla takımıyla oynanacak UEFA Kupası (H) Grubu ikinci maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

İki futbolcunun hafta sonundaki Ankaragücü lig maçında da oynayamayacağını belirten Optur, ayrıca Gökhan Zan'ın da bu karşılaşmada yer alamayacağını, Tümer'in durumunun ise hafta sonuna doğru netlik kazanacağını kaydetti.

Öte yandan Beşiktaş'ta tüm bu sakatlıkların yanı sıra, sakatlıkları geçen Sergen ve Pancu'nun takımla birlikte çalışmaları, teknik heyeti sevindirdi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ın, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı futbol direktörü Gordon Milne de izledi.