Beşiktaş, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan çalışma, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan futbolcular, bir süre top kapma çalışması yaptıktan sonra istasyon çalışmasıyla antrenmana devam etti. Siyah - beyazlılar, yarım sahada oynanan çift kale maçla günü noktaladı.

Antrenmana tedavileri süren Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı katılmadı. Ersan Gülüm ise takımla birlikte çalıştı. Performansı ve verilen şansı değerlendiremediği için teknik direktörü Samed Aybaba tarafından da eleştirilen ve maç kadrolarına alınmayan Batuhan Karadeniz ise ağrıları devam ettiği gerekçesiyle, koşuların ardından idmanı yarım bıraktı.

Reklam
Reklam

Öte yandan Sancaktepe Engelliler Derneği üyeleri antrenmanı izleyerek futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş, Çarşamba günü 10.30’da basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: