Beşiktaş, Aliağa Petkim’i 79 - 66 Mağlup Etti

Beko Basketbol Ligi’nde 25. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda konuk ettiği Aliağa...

Beko Basketbol Ligi’nde 25. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda konuk ettiği Aliağa Petkim’i ikinci yarıdaki oyunuyla 79-66 mağlup etti.

Siyah - beyazlılarda Gasper Vidmar 15 sayı, 13 ribaundluk performansı ile double-double yaparken Serhat Çetin 12, Tutku Açık da 13 sayı ile oynadı. Aliağa Petkim’de ise Francis 15 sayı, 11 ribaund ile dobule-double yaparken Lionnel Chalemers 19 sayı kaydetti.

Büyük çekişme içinde geçen maçın ilk periyodunu konuk takım Aliağa Petkim 21-23’lük skorla üstün kapatmayı başardı. Maçın ikinci periyodu da aynı tempoda devam ederken son bölümlerde rakibini yakalayan Beşiktaş Cemal ile öne geçerek soyunma odasına 43-42 önde girdi.

Reklam
Reklam

Üçüncü çeyrekte kontrolü ele alan ve rakibi karşısında farkı açan Beşiktaş final periyoduna 59-49 üstünlükle girerken maçtan da 79-66 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: