Beşiktaş, Allan Mcgregor İle Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş, Glaskow Rangers’ten transfer ettiği Allan McGregor ile sözleşme imzaladı.BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki Allan McGregor'un...

Beşiktaş, Glaskow Rangers’ten transfer ettiği Allan McGregor ile sözleşme imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki Allan McGregor'un imza törenine Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran da katıldı. Tamer Kıran, McGregor'u Beşiktaş'ta görmekten mutluluk duyduklarını dile getirerek, “McGregor gibi istikrarlı ve geçmişi başarılar ile dolu bir kaleciyi takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz. 11 yaşında girdiği Glagow Rangers'dan 30 yaşında ayrılan bir kaleciyi almanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi..

Yönetim olarak alternatifi zengin bir takım oluşturmaya çalıştıklarına değinen Tamer Kıran, "Bunları yaparken aceleci davranmadan hareket ediyoruz. Bu yaptığımız transferlerde de ölçümüzü bozmadık. Yaptığımız tüm çalışmalar bu prensip dahilinde yürütülmüştür. Glasgow'da uzun yıllar giydiği formanın hakkını veren McGregor, Beşiktaş'ta da önemli işler yapacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Taraftarların karşısına çıkacağı günün heyecanını yaşadığını anlatan Allan McGregor, "Beşiktaş'a bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Duyduğum kadarı ile çok heyecanlı ve müthiş taraftarları varmış. Onların karşısında oynamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

Süper Lig'in çok kaliteli bir lig olduğunu ifade eden İskoç kaleci, "Ben 1 numaralı formayı hak etmek için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş Kulübü'nün büyüklüğü ve futbolcu kalitesi ortada. Ben bu büyüklüğü ve sorumluluğumu bilerek geldim. Sahada da bu sorumluluk duygusu içerisinde olacağım" ifadelerini kullandı.

McGregor, "En büyük özelliğim sahada yüreğimi ve kalbimi ortaya koymaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: