Beşiktaş, Avrupa kupalarında 154. randevusuna çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, İngiltere'nin Stoke City takımıyla yarın deplasmanda yapacağı E Grubu...

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, İngiltere'nin Stoke City takımıyla yarın deplasmanda yapacağı E Grubu ikinci maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 154. karşılaşmasına çıkacak.
Siyah - beyazlılar, bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 153 maçtan 55'ini kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 68 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında bugüne kadar rakip fileleri toplam 191 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 225 gol gördü.
Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 11 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.
Siyah - beyazlılar, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 69 maç yaptı. Beşiktaş, geride kalan 69 maçta 31 galibiyet, 14 beraberlik, 24 de mağlubiyet aldı. Siyah - beyazlı ekip, UEFA'da 111 gol atarken 86 de gol yedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz