Beşiktaş - Başakşehir maç özeti izle: Haftanın kazananı ne Beşiktaş ne Başakşehir!

Beşiktaş - Başakşehir maçı ile Süper Lig 9. haftası tamamlandı. Vodafone Park'ta karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Başakşehir, üst sıradaki takımlarınn hepsinin puan kaybettiği haftada ellerine geçen avantajdan faydalanamadılar. Beşiktaş, Başakşehir karşısında bir puanı uzatma dakikalarında attığı gol ile aldı. Beşiktaş - Başakşehir maç özeti haberimizde. İşte Beşiktaş - Başakşehir maçı önemli ve kritik anları, goller ve maçtan notlar...

Beşiktaş - Başakşehir maçı, Süper Lig 9. haftanın kapanış maçıydı. Mete Kalkavan'ın yönettiği maçta Vodafone Park'ı dolduran binlerce taraftar, takımlarını coşku ile destekledi. Fakat her iki takım da ellerine geçen böyle bir avantajdan yararlanamadılar. Beşiktaş - Başakşehir maçı, her iki takımın karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi. Özellikle Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Beşiktaş ve Başakşehir, arayı kapatmak için bu şanstan faydalanamadılar. Böylece haftanın kazananı kimse olmadı. Bu sonuç sonrasında Beşiktaş ve Başakşehir ile üst sıradaki takımlar arasında puan farkı değişmedi. Ligin ilk 7 sırasındaki Kayserispor dışındaki takımların hepsi bu hafta birer puan kazandılar.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ - BAŞAKŞEHİR MAÇ ÖZETİ

Beşiktaş - Başakşehir maçı üst sıralara çıkmak için iki takım açısından önemliydi. Beşiktaş veya Başakşehir maçı kazanmış olsa idi Süper Lig'de ikinci sıraya yükseleceklerdi. Maçın golleri ise son dakikalarda geldi. Her iki takımın karşılıklı atakları maç boyunca gol getirmedi. Beşiktaş - Başakşehir maçının 89. dakikasında Kerim Frei'nin attığı gole, ev sahibi takım, 90+2. dakikada Tosic ile cevap verdi. 1-1 biten maçın ardından Beşiktaş 15 puanla 7. sırada kalırken Başakşehir, 17 puanla 5. sırada kaldı. Beşiktaş - Başakşehir maç özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Beşiktaş - Başakşehir maç özeti izlemek için tıklayınız

ABDULLAH AVCI "GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ!"

Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi. Abdullah Avcı, uzatma dakikalarında yedikleri golle 3 puandan olduklarını belirterek, "Oyun hep elimizin altındaydı, topa sahip olduk ve opsiyonları kullandık. Gol de harika bir dakikada geldi ama büyük takımlara karşı bir tane duran top oyunu çözebiliyor. Böyle bir atmosferde kaliteli bir takıma karşı oyun gücünü gösterebilmek önemliydi. Bugün üzüntülüyüz, galibiyeti kaçırdık. Beşiktaş'a net pozisyon vermedik. Kazanmak istiyorduk, kazanmak için gelmiştik ancak maç berabere bitti. Oyun gücümüzü burada nasıl gösterdiysek, diğer takımlara karşı da aynı şekilde göstermemiz lazım. Oyuncularımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

ŞENOL GÜNEŞ "2 PUAN KAYBETTİK!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçta kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında hücum zenginliği oluşturamadıklarını belirterek, "Maçtan 2 puan kaybederek ayrıldık, üzgünüz." dedi. Zaman zaman baskıyı bireysel yaptıklarını, zaman zaman da preslerinin durdurulduğunu vurgulayan Güneş, "Tam tersi olduğunda kart gördük. Oyun olarak zengin bir tarzımız ortaya çıkmadı. Niyet olarak oyuncular ellerinden geleni gösterdi. Son dakikada 6 kişi gerideyken ve çok çekilerek gol şansı verdik. 5 dakika içinde golü bulduk. Bir başka pozisyonda golü kaçırdık. Kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. 4 maçta aldığımız 2 puan bizim için başarısızlık." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ - BAŞAKŞEHİR MAÇI ÖNEMLİ ANLARI

19. dakikada Caicara'nın sağdan yaptığı ortaya iyi yükselen Adebayor'un kafayı vuruşunda kaleci Fabricio meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Reklam
Reklam

37. dakikada Talisca'nın ceza sahası dışından çektiği şutta top kaleci Volkan Babacan'da kaldı.

46. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Mossoro iki rakibinden sıyrılarak ceza sahasına girdi. Brezilyalı oyuncunun sağdan içeri çevirdiği meşin yuvarlak Tosic'e çarparak kornere gitti.

58. dakikada Mossoro'nun pasında topla buluşan Visca'nın sağ çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

67. dakikada Medipol Başakşehir gole yaklaştı. Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Epureanu, topa kafayla dokundu. Mossoro'ya çarpan meşin yuvarlağı kaleci Fabricio kontrol etti.

79. dakikada Visca ceza yayı önünden sert vurdu, Fabricio köşeye giden topun gol olmasına izin vermedi.

89. dakikada Medipol Başakşehir 1-0 öne geçti. Sağdan ceza sahasına giren Caicara'nın içeri çevirdiği topa Kerim Frei gelişine sert vurdu ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1

90+2. dakikada Beşiktaş beraberliği yakaladı. Quaresma'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Tosic topu kafayla ağlara gönderdi: 1-1

Reklam
Reklam

90+5. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Quaresma'nın şutunu kaleci Volkan çeldi. Dönen topa Negredo sert vurdu ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Beşiktaş: 1 - Medipol Başakşehir: 1

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Erdem Bayık

Beşiktaş: Fabricio, Adriano (Dk. 82 Gökhan Gönül), Pepe, Tosic, Caner Erkin, Tolgay Arslan, Hutchinson, Quaresma, Talisca (Dk. 74 Negredo), Lens (Dk. 59 Oğuzhan Özyakup), Cenk Tosun

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca (Dk. 90 1 Tunay Torun), Mossoro (Dk. 80 Napoleoni), Elia (Dk. 65 Kerim Frei), Adebayor

Goller: Dk. 89 Kerim Frei (Medipol Başakşehir), Dk. 90 2 Tosic (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 6 Talisca, Dk. 86 Oğuzhan Özyakup, Dk. 86 Cenk Tosun, Dk. 87 Caner Erkin, Dk. 90 1 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 32 Elia, Dk. 57 Caicara (Medipol Başakşehir)