Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: “yabancı Bir Hocaya Sıcak Bakıyoruz”

İzmir'de düzenlenen Beşiktaş Kulübü Vefa Gecesi'ne katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kongre üyeleri...

İzmir'de düzenlenen Beşiktaş Kulübü Vefa Gecesi'ne katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kongre üyeleri yemek öncesi Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ı makamında ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Orman, Başkan Tartan’ın yerli teknik direktör önerisine, “Yerli hocayı basın çok yıpratıyor. Bu nedenle yabancı bir teknik direktör olsun istiyorum ama henüz karar vermedik” diyerek cevap verdi. Bu hafta sonuna kadar teknik direktör arayışlarını da sonlandıracaklarını da sözlerine ekleyen Orman,” Bu sezon bütün branşlarda başarıya koşacağımıza inanıyorum. İyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yapmadan konuşmayı çok sevmiyorum. O yüzden biraz sabırlı olmakta fayda var. Beşiktaş büyük bir camia, dertlerini de kısa sürede aşacaktır" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ KONAK BELEDİYESİ DAYANIŞMASI

Başkan Tartan konuklarını Beşiktaş’ın ‘Feda’ tişörtüyle karşılarken Samimi bir ortamda geçen görüşmede Beşiktaş Başkanı Orman Anadolu kulüplerine çok önem verdiğini ifade ederek, Konak Belediyesi sporcularıyla bir çatı altında buluşmak istediklerini belirtti. Orman, “Sizin gibi spora önem veren bir belediye başkanıyla ortak bir çatıda buluşmak ve sporcularınıza destek vermek isteriz.” dedi. Öneriyi büyük bir mutlulukla karşılayan Başkan Tartan, Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı’nın 1. Lig’de, Kadın Basketbol ve Erkek Voleybol Takımları’nın da çok başarılı olduğunu hatırlatarak, Beşiktaş'ın voleybol ve basketbol takımlarına destek vermesinden büyük gurur duyacaklarını kaydetti.

Fikret Orman’ı çalışmalarından ötürü kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Başkan Tartan, teknik direktör konusundaki fikrini ise şöyle açıkladı:

“Ben teknik direktörün yerli olmasından yanayım. Bu görevi üstlenebilecek çok yetenekli isimler var. Mustafa Denizli örnek bir insan, örnek bir teknik adam. Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek de olabilir. Önümüzdeki yıl enerjimizi birbirimize aktararak iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Beşiktaş, bu zorlukların üstesinden gelecektir. Başkanımız Fikret Orman’a da başarılar diliyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz