Beşiktaş Başkanı Orman: Stat Konusu Sulh Ile Çözülecektir

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türk Telekom Arena Stadı'nın kullanımı ile ilgili olarak ortamın çok...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türk Telekom Arena Stadı'nın kullanımı ile ilgili olarak ortamın çok gerildiğini belirterek talihsiz açıklamalar yapıldığını söyledi. Orman, iki dost kulübün basın üzerinden değil uzlaşarak konuşmaları gerektiğini belirterek, bu sorunun sulh ile çözüleceğini kaydetti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman Kulüpler Birliği’nin toplantısının ardından çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Beşiktaş’ın da maçlarını Türk Telekom Arena Stadı'nda oynayacağına ilişkin iddialarla ilgili olarak ortamın çok gerildiğini kaydetti. Yapılan açıklamaların talihsiz olduğunu ifade eden Orman sözlerini şöyle sürdürüd:
"Ortam çokgerildi. Yapılan talihsiz açıklamalar daha da geriyor. İki tane dost camianın basın üzerinden değil uzlaşarak konuşması lazım. Biz, 100-110 seneyi aşmış birlikteliklerimiz var. Onun için de bu konu sulh yoluyla aşılacaktır.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Beşiktaş’ın Uluslararası Tahkim Mahkemesi’nde görülen ve 5 Temmuz’da karara bağlanacak olan Avrupa Kupaları'na gidip gitmeyeceği kader davası ile ilgili de Başkan Orman, nihai karar için çok az bir süre kaldığına dikkat çekti.
Orman, Beşiktaş kamuoyunun çok büyük beklentilere girmemesini istedi. Bütün gerekli savunmaları avukatların yaptığını belirten Başkan, yargının vereceği kararı beklediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: