Beşiktaş, Batuhan Karadeniz Ile Yollarını Ayırıyor

Beşiktaş'ın Eskişehirspor’dan sezon başında 1 yıllık olarak kiraladığı Batuhan Karadeniz ile bugün büyük ölçüde yollarını...

Beşiktaş'ın Eskişehirspor’dan sezon başında 1 yıllık olarak kiraladığı Batuhan Karadeniz ile bugün büyük ölçüde yollarını ayıracağı öğrenildi.

Cihan muhabirinin edindiği bilgilere göre, teknik direktör Samet Aybaba'nın verdiği şansları iyi kullanamadığı ve disipline edilemediği için artık kadrosunda düşünmediğini söylediği Batuhan Karadeniz eski kulübü Eskişehirspor’a geri verilecek.

Genç futbolcunun sözleşme maddesine göre ise kulüpten hakettiği kadar yani sadece yarım sezon ücreti talep edebilecek. Beşiktaşlı yöneticilerin şu sıralarda Eskişehirsporlu idarecilerle halen bir görüşme yaptıkları ve Cuma günü sona erecek olan 2. transfer dönemi saatine kadar bu işi neticelendirmek istedikleri de öğrenildi.

Reklam
Reklam

Batuhan Karadeniz, Beşiktaş’a sezon başında kiralık olarak transfer edilmiş ve teknik direktör Samet Aybaba tarafından verilen şansları iyi kullanamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılması gündeme gelmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: