Beşiktaş Bükreş'e gitti

Beşiktaş, UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu 3. hafta maçında yarın Steaua Bükreş ile yapacağı karşılaşma için Romanya'nın başkenti Bükreş'e gitti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Bükreş'e puan veya puanlar almak için gittiklerini vurgulayarak, "Rakibimiz güçlü, ancak bizim UEFA Kupası'nda hedefimiz büyük. Oradan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nde dün Sparta Prag'ı yenerek UEFA Kupası'na kalmayı garantilediğini hatırlatan Demirören, "En büyük dileğim UEFA Kupası'nda Fenerbahçe ile final oynamak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sergen Yalçın, Bükreş'ten en kötü olasılıkla beraberlikle döneceklerini savunarak, "UEFA Kupası bizim için her zaman önemli. Orada elimizden geleni yapıp, iyi bir sonuç alacağız" dedi.

Sergen, Çaykur Rizespor maçında yaşanan olayın takımı etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine de "Üzücü bir olay. Üzüldük ama, bu durum takımı etkilemedi. Şimdi Steaua Bükreş maçına motive olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Ahmet Yıldırım ise Bükreş'e kazanmak için gittiklerini, 3 puan alarak İstanbul'a dönmek istediklerini kaydetti. Ahmet, yaşanan son olayın kendilerini çok üzdüğünü belirtti.

Beşiktaş, Bükreş'e 23 futbolcuyla gitti. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Ronaldo, dün akşamki idmanda ayağına darbe alan Kaan Dobra ile 18 Yaşaltı Milli Takım kampında bulunan Serdar Özkan, kafilede yer almıyor.