Beşiktaş Bursaspor maç özeti izle: Beşiktaş, taraftarıyla güldü!

Beşiktaş Bursaspor maç özeti izlenebilir durumda. Bu hafta taraftarı ile buluşan Beşiktaş, geçtiğimiz haftanın yarasını çabuk sardı ve Bursaspor maçını 2-1 galibiyet ile kapattı. Beşiktaş Bursaspor maç özeti, yayıncı kuruluş beIN Sports tarafından internet sitesinde yayınlandı ve Beşiktaş Bursaspor maçının önemli dakikalarından oluşan özetini haberimizde bulabilirsiniz. İşte goller, önemli dakikalar ve diğer detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında, Beşiktaş Bursaspor haftanın maçı olarak merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta 1 puan kaybeden Beşiktaş, Bursaspor karşısında zor dakikalar yaşasa da kazanmayı bildi! Beşiktaş'ta Pepe'nin oyunu okuma becerisi dikkat çekerken Bursaspor'un hızlı hücum formasyonu da dikkat çekiciydi. Bursaspor'un tek golü, Delarge'nin ayağından, Beşiktaş'ın golleri de Tosic ve Atiba'nın ayağından geldi! İşte Beşiktaş Bursaspor maçı özet görüntüleri, önemli dakikaları ve tüm ayrıntılar!

Reklam
Reklam

Beşiktaş Bursaspor maç özeti için tıklayın!

Vodafone Park Stadyumu'nda oynanan maçta Beşiktaş, 18. dakikada Atiba'nın asistinde Tosic ile ile öne geçti. Bursaspor ise 23. dakikada Delarge ile eşitliği yakaladı. Mücadelede son sözü 64. dakikada Atiba söyledi ve Beşiktaş maçı 2-1 üstünlükle tamamladı. Beşiktaş bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltirken, Bursaspor 3 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI ÖNEMLİ DAKİKALARI - ÖZET DAKİKALAR

  1. dakikada Beşiktaş öne geçti. Quaresma'nın sağdan kullandığı korner atışında, ceza sahasında Hutchinson kafayla topu kale sahasına indirdi. Arka direkte Tosic, yakın mesafeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0
    1. dakikada Bursaspor beraberliği sağladı. Soldan gelişen konuk takım atağında Beşiktaş savunmasında Hutchinson'dan seken topu önünde bulan Stancu, hızla ceza sahasına girdi. Stancu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu arka direkte müsait durumda bulunan Delarge verdi. Bu futbolcu da bekletmeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-1
    2. dakikada Quaresma'nın sağdan yaptığı ortada, ceza sahasında topla buluşan Cenk Tosun'un sert şutunda meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.
    3. dakikada Cenk Tosun'un pasında ceza yayı önünde topu kontrol eden Talisca'nın şutunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.
    4. dakikada sağdan Caner Erkin'in ceza sahasına yaptığı ortada, kaleye doğru yönelen topu kaleci Harun Tekin kornere çeldi.
      Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.
      KADRODA İKİ DEĞİŞİKLİK
Reklam
Reklam

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş son oynadıkları Kasımpaşa maçına göre ilk 11'de iki değişiklik yaptı.
Tecrübeli teknik direktör yedeğe çektiği Andreas Beck ile Tolgay Arslan'ın yerine Bursaspor karşısında Adriano Correia ve Atiba Hutchinson'a ilk 11'de görev verdi.

Reklam
Reklam

Siyah-beyazlıların yeni transferlerinden Gary Medel, Jeremain Lens, Orkan Çınar ve Alvaro Negredo'nun yanı sıra Tolga Zengin, Sedat Şahintürk, Necip Uysal, Mustafa Pektemek maçta yedek soyundu.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının Bursaspor ile yaptığı karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Siyah-beyazlı takımın cezası nedeniyle bu sezon Vodafone Park'taki ilk maçı takip edemeyen taraftarlar, 41 bin 903 seyirci kapasiteli stadı tamamen doldurdu.

BURSASPOR'DA İKİ DEĞİŞİKLİK

Bursaspor'da da teknik direktör Paul Le Guen geçen hafta oynadıkları Aytemiz Alanyaspor maçına göre ilk 11'de iki değişikliğe gitti.
Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Kubilay Kanatsızkuş ve Josua John'un yerine ilk 11'de Delarge Dzon ve Deniz Yılmaz, Beşiktaş karşısında görev yaptı.

Bu arada İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar gereği Bursasporlu taraftarlar karşılaşmayı statta takip edemedi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP'A DESTEK

Beşiktaşlı taraftarlar, milli takım aday kadrosuna davet edilmeyen Oğuzhan Özyakup'a maç öncesi destek oldu.
Isınma hareketleri sırasında tribüne çağrılan siyah-beyazlı oyuncu, karşılaşmanın başlamasından önce Oğuzhan Özyakup lehine tezahüratlar yaptı.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: