Beşiktaş Cassio'yla anlaştı!

Beşiktaş, Corinthians'ın kalecisi Cassio Ramos için 3 milyon euroluk teklif yaptığı, imzaların en yakın zamanda atılacağı belirtildi...

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians'ın kalecisi Cassio Ramos'u önümüzdeki günlerde kadrosuna katacağı iddia edildi.

Brezilya basınında yer alan haberde, Corinthians'ın bir oyuncusunun daha satışına onay verdiği belirtildi. Beşiktaş'ın, kaleci Ramos için 3 milyon euroluk bir teklif yaptığı, 28 yaşındaki file bekçisinin de önümüzdeki günlerde takımdan ayrılacağı ifade edildi.

3 milyon euroluk transfer bedelinin yarısınının Corinthians'ın kasasına gireceği, kalan yarısının ise Cassio, menajeri Carlos Leite ve eski kulübü PSV Eindhoven arasında bölüşüleceği vurgulandı.

Reklam
Reklam
[Beşiktaş'a Kupa'da 1461 Trabzon çelmesi](https://www.mynet.com/besiktasa-kupada-1461-trabzon-celmesi-91504-myspor)

Ramos'un, Beşiktaş ile finansal konularda anlaşmaya vardığı ve Corinthians'ın Beşiktaş'tan gelecek resmi teklifi beklediği ifade edildi. İki kulübün, transferi bitirmek için bürokratik işlemleri sonuçlandıracağının altı çizildi.

Cassio'nun, Corinthians'ın gelecek Çarşamba başlayacağı Amerika kampına katılmayacağı da belirtildi.

[Beşiktaş'tan Cassio atağı](https://www.mynet.com/besiktastan-cassio-atagi-91351-myspor)

CASSİO RAMOS KİMDİR?

Cassio Ramos, 1987'de Brezilya'nın Veranópolis şehrinde dünyaya geldi.

Futbol kariyerine Gremio altyapısında başlayan ve yine ilk profesyonel kariyerine de bu kulüpte başlayan Cassio, 2007'de Hollanda ekibi PSV Eindhoven'a transfer oldu ve ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Hollanda'da 5 sezon geçiren deneyimli kaleci, PSV'de yeterince şans bulamadı. Bu süre içinde 2009'da Sparta Rotterdam'a kiralanan Cassio, Rotterdam ekibinde 15 kez sahaya çıktı.

Reklam
Reklam

2012'de Brezilya'ya dönen tecrübeli filebekçisi, ülkesinin en iyi takımlarından Corinthians'a imza attı ve halen bu takımda forma giyiyor.

2012 yılında hem Libertadores hem de FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Cassio, aynı zamanda FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Altın Top ödülünü kazandı.

28 yaşında ve 1.96 boyundaki Ramos, daha önce 13 kez de Brezilya U-20 Milli Takımı formasını giydi.

Sosyal medyada Cassio:

Anahtar Kelimeler: