Beşiktaş, derbi maçın hazırlkılarını sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray'la yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.Antrenör Carlos Carvalhal'ın...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray'la yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Antrenör Carlos Carvalhal'ın yönetiminde, sağanak yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmalar yapan siyah - beyazlılar, çift kale maçla idmanı tamamladı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tedavileri devam eden futbolcular Ekrem Dağ ve Muhammed Demirci katılmazken, izinli olan Ricardo Quaresma da idmanda yer almadı. Ersan Gülüm ise özel çalışma programına devam etti.
Bu arada milli takımdan dönen oyuncular Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Veli Kavlak ve Hugo Almeida takımdan ayrı olarak dejenarasyon çalışması yaptı.
Beşiktaş hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz