Beşiktaş Ellis ile anlaştı

Beşiktaş, ABD'li oyun kurucu Tyrone Ellis ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Tyrone Ellis, Akaretler'deki kulüp binasında düzenlenen törenle, kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı atarken, törende kulüp basketbol komitesi başkanı ve basın sözcüsü Kemal Gençer ve antrenör Murad Didin de hazır bulundu.

Gençer, imza törende yaptığı açıklamada, basketbol takımına Murat Didin'i antrenör olarak getirdiklerinden bu yana istediği takviyeleri yaptıklarını belirterek, "Bunlardan birisi de Opel Skyliners'dan Tyrone Ellis'di. Takımımıza çok fazla katkı sağlayacağına eminim. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Gençer'den sonra sözü alan Tyrone Ellis, çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada olmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geçen sezon Khalid El Amin'in gösterdiği performansı biliyorum. İnşallah bu sezon El Amin kadar, hatta ondan daha da iyi performans göstermeye çalışacağım. Daha önce Beşiktaş-Fenerbahçe bayan basketbol finalini televizyondan izledim. Pazar günü de Beşiktaş-Denizlispor futbol maçına gittim. Almanya'da iyi bir hareket yaptığınız zaman taraftarlar yalnızca alkışlarlar. Ben, buradaki ateşli taraftarın önüne çıkacağım günü bekliyorum" dedi.