Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde ortalık karıştı! Tosic'i kimse sakinleştiremedi

Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Tosic, ceza alanı içerisinde Robin van Persie'ye kafa attı, hakem Tosic'e doğrudan kırmızı kart gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda tansiyonu yüksek derbisi Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde Van Persie'ye kafa atan Tosic kırmızı kart gördü.

Maçın başında Oğzuhan Özyakup ile tartışma yaşayan Van Persie devrenin sonunda defans arkasına atılan topta Tosic ile karşı karşıya geldi. Pozisyonda sürtüşme yaşayan ikili oyun durduktan sonra adeta patladı. Tosic topun dışarı çıkmasıyla Van Persie'ye doğru koştu. Kafa kafaya gelen ikili de yere düşen Van Persie oldu. Hakem Ali Palabıyık direkt kırmızı kart ile Tosic'i ihraç etti. Karar sonrası deliye dönen Tosic, Robin Van Persie'nin üzerine yürümeye çalıştı. Takım arkadaşları Tosic'i zorlukla durdurdu. Özellikle Fabri, Sırp oyuncuyu ikna etmeye çalıştı. Tosic uzun süre sahadan çıkmadı.

Öte yandan pozisyon sonrası Van Persie de hakemden sarı kart gördü. Yaşanan gerginlikte Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli futbolcular bir anda o bölgeye giderken Volkan Demirel kendi kaleisnden rakip ceza sahasına kadar koştu. Olayları kenardan izleyen Şenol Güneş 4. hakem Cem Satman'a adeta isyan etti. Van Perise göstererek tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Anahtar Kelimeler: