Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle: Beinsports'da kritik derbi!

Süper Lig'in zirvesinde futbol severleri kritik bir maç bekliyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı 2016-2017 Süper Lig sezonunda şampiyonluk yarışının kilit karşılaşmalarından biri olacak. Beşiktaş en yakın rakipleri ile farkı korumak isterken Fenerbahçe hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi umutlarını son haftalara taşımak istiyor. Bu hafta 3 puan alan Başakşehir de dört gözle bu maçta Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekliyor. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçından detaylar...

Süper Lig'in bu sezonki en kritik maçlarından biri bu akşam oynanıyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı ligin ilk 3'teki takımları için kritik öneme sahip. Yakın takibini sürdüren Başakşehir, Beşiktaş Fenerbahçe maçında Beşiktaş'ın yenilmesini istiyor. Fenerbahçe de bu zorlu derbiden 3 puan alarak hem Beşiktaş ile olan puan farkını azaltmak hem de Şampiyonlar Ligi için takibini sürdürmek istiyor.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI OLASI SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Ligin bitimine az bir süre kaldı ve Beşiktaş liderliğini sürdürüyor. Başakşehir bu hafta Antalyaspor'u deplasmanda tek gol ile geçerek maç fazlası ile Beşiktaş ile arasındaki puan farkını teke indirdi. Yani Beşiktaş'ın bu akşam kaybetmesi Başakşehir için çok önemli. Aynı şekilde Fenerbahçe 3 puan alırsa hem lider ile puan farkını 5'e düşürmüş olacak hem de Şampiyonlar Ligi için Başakşehir'i yakıntan takip etmeyi sürdürecek.

Reklam
Reklam

Maç berabere biterse bundan en çok Başakşehir fayda sağlayacak en kötü durum ise Fenerbahçe için olacak. Fenerbahçe hem lider ile puan farkını kapatamayacak hem de ikinci Başakşehir'in daha da gerisine düşecek.

Beşiktaş galip gelirse Fenerbahçe'nin hem şampiyonluk Şampiyonlar Ligi şansı iyice zora girecek ve Beşiktaş liderliğini 4 puan farkla sürdürecek.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI NASIL İZLENİR?

Beşiktaş Fenerbahçe maçını TV'den canlı olarak Türkiye'de Süper Lig yayın haklarına sahip olan Beinsport 1 kanalından ücret karşılığında izleyebilirsiniz. Bunun dışında Beşiktaş Fenerbahçe maçını internetten ücretsiz ve şifresiz izlemenin yasal bir yolu bulunmuyor.

ATİBA YOK

Henüz Beşiktaş Fenerbahçe maçının kadroları belli olmadı ama Atiba bu önemli karşılaşmada sahaya çıkamayacak. Sakatlığı devam eden Atiba Hutchinson, maç kadrosundan çıkarıldı.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Atınç, Marcelo, Adriano, Oğuzhan, Tolgay, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar
Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Skrtel, Kjaer, İsmail, Roman, Josef, Lens, Alper, Sow, Van Persie

Reklam
Reklam

GENÇLERDE BEŞİKTAŞ GALİP!

21 yaş altı Süper Ligi'nde Beşiktaş Fenerbahçe derbisi Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Beşiktaş bu galibiyet ile 72 puana sahip lider Fenerbahçe'nin ardından 66 puan ile ikinciliğe yükseldi.

Anahtar Kelimeler: