Beşiktaş, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun yönetiminde yapılan kuvvet, kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah - beyazlılar, idmana salonda kuvvet çalışmaları ile başladı.

Daha sonra kısa koşular yapan siyah - beyazlılar, yarım sahada 1 - 1, 2 - 1 ve 2 - 2 çalışmalarına geçti. Takım, taktik çalışmasının yer aldığı programın ardından şut çalışmaları ile antrenmanı tamamladı.

Reklam
Reklam

Basına kapalı olarak yapılan ve 1.5 saat süren çalışmaya, tedavisine devam edilen Necip Uysal ve dünkü antrenmanda sol ayak bileğine darbe alan İsmail Köybaşı ile sağ dizinde ağrısı olan Sivok tedbir amaçlı antrenmana katılmadı.

Beşiktaş, günün ikinci antrenmanını bugün saat 17.00'de basına kapalı olarak gerçekleştirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: