Beşiktaş Futbol Okulu Çalışmalarına Başladı

Malatya Beşiktaş Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Mazlum Polat, Beşiktaş Futbol Okulu’nun Malatya’da ilk kez açıldığını...

Malatya Beşiktaş Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Mazlum Polat, Beşiktaş Futbol Okulu’nun Malatya’da ilk kez açıldığını kaydederek, öncelikli amaçlarının Beşiktaş’ın altyapısına sporcu kazandırmak olduğunu söyledi.

Beşiktaş Futbol Okulunu Malatya’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Polat, “Malatya’da bugüne kadar Beşiktaş Futbol Okulu açılmamıştı. Malatya’dan, Beşiktaş’a futbolcu vermek ve yetenekli sporcuları bünyemize katabilmek için bir çalışma başlattık. Bu kapsamda Beşiktaş Spor Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak ile görüştük. Bu anlamda gerekli çalışmaları tamamlayıp, okulumuzu açtık” dedi.

Reklam
Reklam

Polat, öncelikli amaçlarının Beşiktaş’ın altyapısına sporcu vermek olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Beşiktaş altyapısından gelecek olan hocalarımız okulumuzu denetleyecek. Bu her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek. Beşiktaş’ın antrenman programını uygulayacağız. Tabi futbolcularımızın sadece spor faaliyetleri değil sosyal faaliyetlerde de yer almaları adına etkinliklerimiz olacak.”

12 ay boyunca sporculara futbolla ilgili temel bilgiler vereceklerini ifade eden Polat, “6 ila 15 yaş arası gruplara eğitim vereceğiz. Ailelerimiz okulumuza müracaatta bulunarak, bilgi formunu dolduracaklar. Kayıt esnasında olmazsa olmazımız çocuklarımızın sağlıklarıdır. Bu nedenle okulumuza kayıt yaptıracak olan her sporcunun sağlık raporunu istiyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde spor yapabilmelerini istiyoruz. Çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek. Her antrenman süresi 1 saat 30 dakika olmak üzere, haftada 3 gün çalışacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: