Beşiktaş, Gaziantepspor karşısında galibiyet arıyor

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, kendi evinde Gaziantepspor'u mağlup ederek zirve yarışından geriye düşmek istemiyor....

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, kendi evinde Gaziantepspor'u mağlup ederek zirve yarışından geriye düşmek istemiyor.

Ligde 42 puanla üçüncü sırada bulunan Beşiktaş, Gaziantepspor maçını kazanarak yarın üstünde bulunan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta kart cezalısı İsmail, sakatlıkları süren Sivok, Hilbert, Quaresma ve Mehmet Aurelio takımdaki yerlerini alamayacak.

İsmali'in cezası nedeniyle oynamadığı maçta sol bekte Tanju Kayhan görev yapacak. Tanju, bu sezon ilkkez bir karşılaşmaya ilk onbirde başlayacak. Bu arada Avusturya kampında sakatlanan Ersan Adem Gülüm, ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna dahil edildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Beşiktaş Çarşı Grubu The CUP 2012 Yaratıcılık Zirvesi'ne destek için yaratıcılığını sergileyecek. Dünyanın yaratıcı dehalarını 26 - 27 Ocak’ta İstanbul’da buluşturacak olan The CUP’a Türkiye’nin en yaratıcı taraftar grubu Çarşı’da ruhu ile destek veriyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz