Beşiktaş, Gençlerbirliği Maçı Için Kampa Girdi

Beşiktaş, yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı Spor Toto Süper Ligi'nin 33. hafta maçının hazırlıklarını bu akşam...

Beşiktaş, yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı Spor Toto Süper Ligi'nin 33. hafta maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimindeki basına kapalı olarak yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Siyah - beyazlılar, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmaya takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. 5’e 2 pas ve istasyon çalışmasıyla devam eden idmanda daha sonra siyah - beyazlı ekip, taktik ve duran top çalışması gerçekleştirdi. Yapılan şut çalışmasıyla antrenmanını sonlandıran takım, kampa girdi.

Reklam
Reklam

Tedavileri devam eden, Uğur Boral, İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman, Fernandes ve Niang antrenmana katılmazken, Almeida özel programına devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz