Beşiktaş Gruptan Lider Çıktı

 İSTANBUL / DHA UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Tottenham Hotspur'u 1-0 yenen Beşiktaş, puanını 12'ye yükselterek grup birincisi olarak

İSTANBUL / DHA

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Tottenham Hotspur'u 1-0 yenen Beşiktaş, puanını 12'ye yükselterek grup birincisi olarak bir üst tura yükseldi.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlılara 3 puanı getiren tek golü 59. dakikada Cenk Tosun kaydetti.
Grupta oynanan diğer maç ise Partizan Belgrade ve Asteras Tripolis golsüz berabere kaldı.
Bu sonuçların ardından Beşiktaş 12 puanla gruptan lider çıkarken, Tottenham da 11 puanla bir üst tura yükseldi. 6 puanla 3. sırada yer alan Asteras Tripolis ve 2 puanla sonuncu sırada bulunan Partizan Belgrade ise Avrupa kupalarına veda etti.
MAÇ 2 KERE DURDU
Bu arada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Tottenham Hotspur mücadelesi 2 kere elektrik kesintisi nedeniyle durdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: