Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürüyor

Beşiktaş futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü.1,5 saat süren...

Beşiktaş futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü.
1,5 saat süren çalışmaya milli takımlara giden oyuncular Hugo Almeida, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, Filip Holosko, İsmail Köybaşı, Egemen Korkmaz, Necip Uysal, Burak Kaplan ve yeni transfer Julio Regufe Alves katılmadı.
Dünkü antrenmanda Mehmet Aurelio ile girdiği pozisyonda, kaşına darbe alan ve dikiş atılan Mustafa Pektemek ve sağ el bileğinde ağrısı bulunan Rüştü Reçber çalışmaya katılmadı.
Yeni transfer Eduardo Goncalves de Oliveira ve bir süredir sakatığı bulunan Simao Sabrosa'nın da katıldığı antrenmanın ilk 20 dakikalık bölümünde, oldukça neşeli bir ortamda istasyon çalışması yapıldı.
Tam sahada yapılan taktiksel şut çalışmalarının ardından, yarım sahada yapılan çift kale maç ile siyah - beyazlılar idmanı tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz