Beşiktaş Kartal Yuvası Tır'ı Çorlu'da.

Beşiktaş Spor Kulübünün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu Beşiktaş Kartal Yuvası Tır'ı Çorlu'ya geldi. Trakya turuna...

Beşiktaş Spor Kulübünün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu Beşiktaş Kartal Yuvası Tır'ı Çorlu'ya geldi. Trakya turuna çıkan Kartal Yuvası Tır'ı, ilk durağı olan Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinden sonra, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine gelerek Beşiktaşlı taraftarlarla buluşacak.
Çorlu Heykel Meydanı'na konuşlandırılan TIR'ın sorumlusu Mustafa Yıldız, Beşiktaş Kartal Yuvası TIR'ı ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak taraftarlarıyla buluştuklarını söyledi. Trakya turuna çıkarak Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini taraftarlarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yıldız, ''Trakya turunda Çorlu ikinci durağımız. Çorlu'da 3 gün boyunca taraftarlarımıza ürünlerimizi tanıtıp satış yapacağız. Çorlu'ya iki yıl önce gelmiştik. O zaman beklentimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Bu sefer de taraftarlarımızın ilgisini bizden eksik etmeyecekleri kanaatindeyim. Çorlu'da 5 Eylül Pazartesi akşamına kadar kalacağız, taraftarlarımızı bekliyoruz'' açıklamasını yaptı.
Tır sorumlusu Yıldız, Lüleburgaz'da bir hafta kaldıklarını, Çorlu'dan sonra ise Ege turunun başlayacağını belirterek ''Türkiye'nin her yerine gitmeye çalışıyoruz. Şuan 2 adet Beşiktaş Kartal Yuvası Tır'ımız ile hizmete devam ediyoruz. Buradan sonraki durağımız ise Ege bölgesi olacak.'' dedi.
Beşiktaş Kartal Yuvası Tır'ında, saat, parfüm, futbol topu, eşofman takımı, forma, atkı, bere, su kabı, bileklik, kupa gibi yaklaşık bin 500 çeşit ürün bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz