Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 90+6. dakikada Egemen'in attığı golle 3...

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 90+6. dakikada Egemen'in attığı golle 3 - 2 yenen Beşiktaş'ta Kayserispor maçının hazırlıklarına ara verilmeden başlandı.

Teknik Direktör Carlos Carvalhal ülkesine gittiği için yardımcı antrenörlerin yönetiminde yapılan antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışması yapıldığı belirtildi. BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda basına kapalı gerçekleştirildi.

Siyah - beyazlılar, idmana takım halinde yapılan istasyon çalışması ile başladı. Daha sonra kanat, pas, şut ve 5-2 çalışması yapan siyah - beyazlı ekip, yarım sahada yapılan çift kale maç ile antrenmanını tamamladı.

Reklam
Reklam

Yapılan çalışmaya tedavisine devam edilen Mehmet Aurelio katılmazken, Hilbert takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ayrıca dünkü maçta forma giyen oyuncular bugün izin yaptı.

Yarını izinli geçirecek olan siyah - beyazlılar, 30 Ocak Pazartesi günü oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına 28 Ocak Cuma günü saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz