Beşiktaş, Kendi Evinde Kasımapaşa’ya Boyun Eğdi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında kendi sahasına Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu.Maç sonrası düzenlenen...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında kendi sahasına Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kasımpaşa'nın önde oynayan 4 futbolcusunun yeteneğini ve kalitelerini bildiklerini belirterek, “Ancak oyuna çok kötü başladık. Rakibe boş alan bırakma özelliğimizi sürdürdük. 1-1'den sonra toparlandık ama olmadı. Sadece ikinci yarının 15 dakikalık bölümünden memnunum. Benim oyuncularım bu takımı buraya kadar getirdi. Futboldur bu, bazen kaybedeceksiniz” dedi.

Reklam
Reklam

Kasımpaşa'nın iyi kontra ataklar yaptığını anlatan Aybaba, takımının belirli bölgelerdeki zaaflarının bilindiğini kaydetti.

Şampiyonluk şanslarıyla ilgili bir soruya Aybaba, “Maç maç bakıyoruz. Böyle bir hedef olduğunu söylemedik. 8 maçımız var, duruma bakacağız” cevabını verdi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, Kasımpaşa'nın hücum hattında kaliteli oyuncuları bulunduğunu ifade ederek, “Yakaladıkları ani atakları iyi değerlendirdiler. İkinci golü yedikten sonra ikinci yarıya maça ortak olmak için çıktık ancak üçüncü golü yedik. Bundan sonra maç bizim için daha da zor oldu. Kazanmamız gerekiyordu ama bunu başaramadık” ifadelerini kullandı.

Daha önce sakatlığı nedeniyle 2-3 hafta oynamayacağının açıklandığının hatırlatılması üzerine Fernandes, “Kendimi iyi hissettiğim için oynadım. Hafta içinde belirli testlerden geçtim. İyileşme süreci beklediğimizden daha hızlıydı ve bugün sahaya çıktım” şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan ise maça her zamanki gibi iyi başladıklarını aktararak, “Sonra kontra atak golüyle geri düştük. Beraberliği bulduk, sonra yine ani ataklarla gol yedik. İlk yarıda iyi oynadık ancak aynısını ikinci yarıda gerçekleştiremedik” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Milli takıma seçildiği için mutlu olduğunu dile getiren Olcay, “Bugün 3 puanı alsaydık daha da çok mutlu olurdum” dedi.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, maçın tempolu geçeceğini daha önceden tahmin ettiğini aktararak, “Deplasmanda oynarken Beşiktaş'a karşı kontra ataklarda iyi sonuç alırsanız işiniz kolaylaşır. Oyuncularım konuştuğum her şeyi 90 dakika boyunca yapmaya çalıştı. Önemli ve özel bir galibiyet aldık” yorumunu yaptı.

Kasımpaşalı futbolcu İbrahim Halil Çolak’a yöneltilen, “Fenerbahçe maçından sonra Kasımpaşa bugün de oyun içinde gergindi. Bunu neye bağlıyorsun?” sorusu üzerine teknik direktör Arveladze araya girerek, “Biz mi çok sert oynadık Fenerbahçe maçında. Yediğimiz penaltıya tepki verdik, onu mu kastediyorsun? Ben öyle düşünmüyorum. Dışarıdan öyle gözüküyor olabilir” şeklinde konuştu.

İbrahim Halil ise her maça kazanmak için çıktıklarını ve hırslarının da normal olduğunu kaydetti.

Kasımpaşalı oyuncu Viudez, iyi kontra ataklar yaparak maçı kazandıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: