Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izle (beIN Sports izle) Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın!

Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izlenebilir durumda. Haberimizdeki bağlantı ile Beşiktaş Konyaspor maçını beIN Sports kanalından canlı izleyebilir aynı zamanda dünya çapında maçı şifresiz yayınlayan kanalları da öğrenebilirsiniz. Süper Lig 5. haftasıyla devam ediyor , Avrupa'daki temsilcilerimiz, haftayı 3 puan ile kayıpsız bitirmek istiyor. İşte Beşiktaş Konyaspor maçını şifresiz veren kanallar ve beIN Sports canlı izleme bağlantısı.

Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izleme linkini ve bu maçı canlı yayınlayan dünya çapındaki uydu kanallarını haberimizde listeledik. An itibariyle Beşiktaş Konyaspor maçı beIN Sports kanalı ile internetten ve TV'den canlı izlenebilir durumda. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız karasal ve uydu yayınları nedeniyle Türkiye'den değil kendi ülkelerindeki resmi canlı, şifresiz yayınları izlemek durumundalar.
Maç ile ilgili şu sıralar korsan olarak yayınlar yine oldukça popüler. Zira, bunun gibi bağlantılar PC'lerinize zarar vermekle kalmayıp; IP numaralarından adresiniz tespit edilerek ağır cezalara çarptırılabilirsiniz.
Beşiktaş Konyaspor maçı, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için de izlenebilir durumda. Premium bir kanal olması nedeniyle, beIN Sports bazı ülkelerde izlenme konusunda problemler yaşatabilir. Haberimizden, Beşiktaş Konyaspor maçını canlı ve şifresiz yayınlayan kanalları bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Konyaspor maçı beIN Sports canlı izle!
Canlı takip etmek için tıklayın

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇINI CANLI ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR: HANGİ KANALLARDAN ŞİFRESİZ İZLENEBİLİR?

Beşiktaş Konyaspor , yurtdışında pekçok kanalda şifresiz yayınlanıyor. Türkiye'de ise beIN Sports kanalından canlı izlenebilir. ABD'de yaşayan gurbetçiler açısından iyi haber; ABD'de Beşiktaş Konyaspor maçını beIN Sports Connect'ten canlı şifresiz izleyebilirsiniz.

Dünyada, Beşiktaş Konyaspor maçını şifresiz veren kanallar şu şekilde: Fransa'da: beIN Sports ve W9, Çin'de PPTV Sport China, Mısır'da beIN Sports Connect, Malta'da Melita Sports 4, Mozambik'te SuperSport 10 kanalından, bu ülkelerde yaşayan futbol severler Beşiktaş Konyaspor maçını canlı ve şifresiz izleyebilirler.

Bununla birlikte maçın dünya çapındakini en genel yayınını A+ Sport kanalı, şifresiz olarak gerçekleştiriyor.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI DETAYLARI: MAÇ ÖNCESİ KADROLAR

Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu: Fabri, Adriano, Pepe, Medel, Caner, Tolgay, Atiba, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Reklam
Reklam

Konyaspor'un 11'i: Serkan, Ferhat, Moke, Ali Turan, Skubic, Mehdi, Volkan, Ömer Ali, Manyama, Fofana, Malick Evouna

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE HAFTANIN GOLÜ CENK TOSUN'DAN

Cenk Tosun'un Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya attığı gol, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en güzel golü seçildi.

Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi'nde gol ödülüne doymuyor! Geçtiğimiz sezon Benfica'ya attığı golle hem haftanın en güzel golü, hem de Şampiyonlar Ligi'nin en güzel golü ödülünü kazanan Cenk, geçtiğimiz hafta Porto'ya attığı golle aynı ödüle layık görüldü.

Beşiktaş'ın Porto'yu deplasmanda 3-1 yendiği maçta, uzak mesafeden Iker Casillas'ı avlayan Cenk Tosun, bu golüyle Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en güzel golü ödülünü kazandı.

İnternet üzerinden yapılan oylamada oyların %37'sini alan Milli futbolcu, Pedro, Messi, Yarmolenko ve Kane gibi isimleri geride bıraktı.