Beşiktaş – Konyaspor maçı Lig TV canlı yayınıyla izleyicilerle buluşuyor

Süper Lig 17. haftasında Beşiktaş – Torku Konyaspor karşı karşıya geliyor. Peki Beşiktaş – Konyaspor maçı saat kaçta? İşte bu akşam oynanacak Beşiktaş – Konyaspor maçından detaylar...

Spor Toto Süper Lig 17.haftada oynanacak Beşiktaş – Torku Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Siyah-beyazlı taraftarlar bu sorunun yanıtını merak ediyor. Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren ve liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, 17.haftada Torku Konyaspor’u ağırlayacak. Beşiktaş’ın Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? sorusu da yanıt buldu. Beşiktaş – Torku Konyaspor maçıyla ilgili tüm bilgiler haberimizde.

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Süper Lig 17.hafta maçı Beşiktaş – Torku Konyaspor karşılaşmasında hakem Serkan Çınar düdük çalacak. Çınar’ın yardımcılığını Erdinç Sezertam ve İsmail Şencan yapacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma Beşiktaş’ın devre arasına girmesi açısından büyük önem taşıyor. Beşiktaş - Konyaspor maçı 27 Aralık Pazar günü oynanacak. Maçın başlama düdüğü ise saat 19:00’da çalınacak.

Reklam
Reklam

[**

**](https://www.mynet.com/spor/iddaa/puandurumu?ligid=1&f=1&hafta=17?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

BEŞİKTAŞ DEVREYİ LİDER KAPATMAK İSTİYOR

Şenol Güneş ve öğrencileri bu maçı da kazanarak ligin ilk yarısını lider tamamlamak amacında. İlk 16 hafta sonunda topladığı 38 puanla ligin zirvesinde yer alan Kara-Kartal, bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor. Lider Beşiktaş’ın takipçisi Fenerbahçe ile arasında 1 puan fark bulunuyor. Diğer ezeli rakip Galatasaray’ın 9 puan önünde yer alan siyah-beyazlı son haftalarda oldukça formda.

Ligde geçen hafta Ankara’da Osmanlıspor’a konuk olan Beşiktaş; Sosa (2) ve Mario Gomez’in golleriyle maçı 3-2 kazanmıştı. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için Sivas’a giden Kara-Kartal, Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek’in attığı gollerle deplasmandan 2-0 galip dönmüştü.

BEŞİKTAŞ İLE KONYASPOR ARASINDA 29.RANDEVU

Reklam
Reklam

Beşiktaş ile Konyaspor, Pazar günü lig tarihinde 29.kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ın rakibine karşı geçmişte oynanan maçlarda ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 28 maçta Galatasaray 16 galibiyet elde etti. 9 maç berabere biterken, Konyaspor yalnızca 3 maç kazanabildi. Beşiktaş’ın 54 golüne Konyaspor 23 golle karşılık verdi.

TORKU KONYASPOR ZOR YENİLİYOR

Kazandığı 26 puanla Spor Toto Süper Lig puan tablosunun yedinci sırasında yer alan Torku Konyaspor, son haftalarda başarılı sonuçlar alıyor. Son beş Süper Lig maçında yalnızca bir mağlubiyet alan Konyaspor, ligde geçen hafta sahasında Bursaspor’u konuk etmişti. Riad Bajic’in attığı golle galibiyete uzanan Konyaspor haftayı 3 puanla kapatmıştı. Etimesgut Belediyesi ile hafta içinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçını da 1-0 kazanan Konyaspor, Beşiktaş deplasmanında puan ya da puanlar arayacak. Alban Meha, Samuel Holmen ve Riad Bajic gibi hücum yollarında etkili silahlara sahip olan Konyaspor’un teknik direktörlüğünü Aykut Kocaman yapıyor.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ – TORKU KONYASPOR

STAT: Başakşehir Fatih Terim

TARİH: 27 Aralık Pazar

SAAT: 19:00

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

HAKEMLER: Serkan Çınar, Erdinç Sezertam, İsmail Şencan